web tasarım
Politica de Calitate » SAN DECO

Politica de Calitate

Asemenea DEKA PAINT; Ne propunem să oferim produse și servicii care se concentrează pe satisfacția față de produsele noastre tehnologice și pe un nivel ridicat de participare a tuturor angajaților noștri într-un mediu concurențial din ce in ce mai mare, prin îndeplinirea tuturor cerințelor legale naționale și internaționale.

Orientarea Sistemului Nostru de Calitate

Îmbunătățirea continuă orientată spre client, care vizează satisfacția clienților și a angajaților noștri, oferind produse economice și de calitate, este principalul nostru criteriu privind sistemul de calitate.

Unul dintre cei mai importanți factori care determină sistemul nostru de calitate este crearea unui mediu de lucru eficient, prin evaluarea în cel mai bun mod a resurselor noastre existente și prin realizarea unei producții fără greșeli în acest mediu. Toți membrii familiei DEKA BOYA lucrează la acest obiectiv si, prin urmare, duc mai departe atât brandul DEKA PAINT, cât și pe ei înșiși.

În plus, pentru a asigura satisfacția continuă a clienților, actualizăm în permanență sistemele existente pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor noastre. În acest fel, oferim angajaților noștri oportunitatea de a se dezvolta și de a oferi cele mai eficiente modalități pentru a experimenta conștientizarea clienților și a calității.