web tasarım
Povestea Noastră » SAN DECO

DESPRE SAN DECO

Rezumatul aventurii care a început în 1959!

Fondată in 1965, compania San Deco a intrat în domeniu începând cu fabricare de vopsele și tencuieli pentru interior și exterior. În anii ’90, ținând seama de expansiunea orizontală pe piețele avansate și de nevoile consumatorilor finali care determină direcția de dezvoltare, San Deco si-a concentrat activitatea de cercetare și dezvoltarea a vopselelor decorative.

Astăzi, specializată în “vopsea decorativă” cu o distribuție volumetrică de peste 20 de milioane de litri în cota de piață, cu o experiență de o jumătate de secol, San Deco este unul dintre cele mai importante branduri din sectorul vopselelor decorative, cu o  prezenta puternica  pe piața internațională, de-a lungul a  trei continente.

Ca societate cu o istorie de 50 de ani, San Deco se asigură atât de satisfacția distribuitorilor, cat și de cea a clienților săi, prin îmbinarea experienței din trecut, cu viziunea inovativă, care duce brandul și sectorul mai departe. Brandul, oferind de asemenea servicii în domeniul aplicărilor pentru a susține producția, prezintă abordări inovatoare încurajate de diversitatea care, la rândul său, utilizează această diversitate pentru a-și consolida creativitatea.

Fiind un brand care respectă drepturile omului și ecologia, San Deco funcționează respectând politici de produs și de producție care sunt în favoarea protejării mediului înconjurător, nefiind dăunătoare pentru sănătatea oamenilor.

Astăzi, San Deco furnizează servicii și produse pe mai multe domenii și oferă oportunități extinse de angajare la nivelul rețelei de distribuitori, având o echipă profesionistă de vânzări și politici de cercetare și dezvoltare.

Concentrându-se pe dinamica relevantă, venind în întâmpinarea așteptărilor clienților și a sectorului și oferind beneficii reciproce, San Deco continuă să conducă sectorul vopselelor decorative cu puterea pe care o obține de la departamentul de producție, cercetare și dezvoltare și de la asociații săi.

50+
Companie Anuală
250BiN+
Produsul Fabricat
300BiN+
Clientul a Fost Atins